Flygt szivattyúk

Víztelenítő szivattyúk

BIBO és Ready búvárszivattyúk nagy teljesítményt követelő alkalmazásokhoz. Víztelenítésre ajánljuk közepes és kisebb építkezéseken, közművek és távközlési rendszerek kivitelezéséhez, valamint azon rendszerek szolgáltatói számára, akiknek fontos a szivattyú mobilitása.

BIBO búvárszivattyúk

A BIBO típuscsalád tagjai erőteljesek, könnyen mozgathatóak és sokoldalúak. A BIBO szivattyúk megbízható megoldást kínálnak sokféle, nagy teljesítményt követelő alkalmazásban, például: nagyléptékű infrastrukturális létesítmények

Ready búvárszivattyúk

A READY típussorozat tagjai könnyen szállíthatóak, igen jól ellenállnak a korróziónak és a koptató anyagoknak, hosszú időn át megbízhatóan működnek. Sokféle feladatra alkalmasak, például: közepes és kisméretű építkezéseken.

Nagy teljesítményű szennyvíz- és iparivíz-szivattyúk

Szivattyúk bármilyen szennyvízkezelési alkalmazásba. A Flygt 3000 típuscsalád szivattyúit modulrendszerben tervezték: a meghajtóegység azonos, a hidraulikák a különféle alkalmazásoknak megfelelően különböznek.

C 3000 búvárszivattyúk

A C-szivattyúk zárt, egy- vagy többcsatornás járókereke a spirál kialakítású szivattyúházban fut. A csatorna mérete és kialakítása a minimálisra csökkenti az eltömődés veszélyét, így ezek a szivattyúk ideálisak nagyméretű szilárdanyagokat

F 3000 merülőmotoros szennyvízszivattyúk

Az F-szivattyúkban nyitott, S-alakú, edzett vágóéllel ellátott járókerék működik. A beömlőnyílásnál egy vágólap található. A vágóél és a vágólap a hosszúszálas anyagokat felaprítja, mielőtt azok belépnének a szivattyúba.

M 3000 merülőmotoros szennyvízszivattyúk

Az M-szivattyúk jellegzetessége az igen hatékony őrlőszerkezet. A szivattyút kimondottan a nyomott rendszerű szennyvízelvezető rendszerekhez terveztük.

N 3000 merülőmotoros szennyvízszivattyúk

Nyitott, öntisztító járókerék többcélú, nagy hatásfokú felhasználásra. A dugulásnak rendkívül ellenálló kialakítás.

Készletben szállított szivattyúállomások

TOP öntisztító zsompfenék integrált kivitelben, akár régebbi szivattyúállomások egyszerű, költséghatékony korszerűsítésére, valamint COMPIT szivattyúállomás egy- és kétcsaládos családi házakhoz.

TOP öntisztító aknafenék

Az akna alja sokkal kisebb, mint egy hagyományos aknafenék, ez azt jelenti, hogy az üledék közvetlenül a szivattyú alatt gyűlik össze, ott, ahol a legerősebb a szívás. A szabadalmazott TOP aknafenék geometriája optimalizálja a szivattyúállomá…

Compit szivattyúállomás

Komplett szivattyúállomás szennyvíz- és nyomás alatti szennyvízrendszerekhez és talajvízhez. A Compit teljesen készletezve, azonnali csatlakoztatásra készen szállítható.

Keverők

Az ITT Flygt keverők kommunális szennyvíztisztító rendszerekben és különféle ipari eljárásokban (például papírgyártásban) használhatók.

Kompakt keverők

A Flygt 4600 sorozatjelű keverők közvetlen hajtásúak, rozsdamentes acélból készülnek. Gazdaságos megoldást jelentenek a szilárdanyagok szuszpendálásához és folyadékkeveréshez.

Alacsony fordulatszámú keverők

Nagy térfogatú folyadékok egyenletes, lassú keverése meglepően kis energiafelhasználással oldható meg a Flygt 4410 és 4430 típusú keverőkkel, amelyek fogaskerék-áttétellel és nagy átmérőjű propellerrel vannak felszerelve. A keverők jól használhatók szilárdanyag-szuszpendáláshoz, elegyítéshez és rétegződés megakadályozásához.

Telepítési módszerek

A búvárrendszerű keverők gyorsan, egyszerűen és kis költséggel telepíthetők. Ehhez az ITT Flygt többféle, jól bevált teljes telepítőrendszert kínál.

Búvárrendszerű keverők

A búvárrendszerű keverők alkalmazása nemcsak kényelmes, de más lehetőségekhez viszonyítva a leggazdaságosabb megoldás is. Minden búvárrendszerű keverő sugarat hoz létre. A keverő szabadon változtatható elhelyezése révén ez a sugár a folyadék teljes térfogatát képes átkeverni.

Állapotellenőrzés és vezérlés

Intelligens rendszerek szivattyúkhoz és keverőkhöz. Az ITT Flygt szivattyúk és keverők széles skálájához gyárt állapotellenőrzőés vezérlőeszközöket. Berendezéseink alkalmazásával csökkennek a karbantartási költségek, növekszik a rendszer megbízhatósága, alacsonyabb lesz az energiafogyasztás.

FGC sorozat

Általános szivattyú vezérlő kis és közepes átemelők vezérlésére.

APP sorozat

Kiemelt átemelők vezérlője széles szolgáltatási palettával.

APF-Cleaner

Automatikus zsomptisztítás-vezérlő.

Keressen minket elérhetőségeinken!

    Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót.